ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Γυναίκα πήδηξε μέσα σε κλουβί λιονταριού σε ζωολογικό κήπο

Απίστευτο και όμως αληθινό: Γυναίκα πήδηξε μέσα σε κλουβί λιονταριού σε ζωολογικό κήπο
instagram

Άναυδοι έμειναν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στον ζωολογικό κήπο του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη, όταν είδαν μια γυναίκα να πηδάει από το φράχτη ασφαλείας μέσα στο χώρο, στον οποίο φιλοξενείται ένα λιοντάρι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψαν οι επισκέπτες και το οποίο ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γυναίκα βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από το λιοντάρι, χωρίς να δείχνει καθόλου φοβισμένη.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, φαίνεται να χαιρετάει το λιοντάρι, ενώ στη συνέχεια αρχίζει να χορεύει μπροστά του. Η γυναίκα παραμένει ατάραχη, ακόμα και όταν το λιοντάρι κάνει κάποια βήματα προς το μέρος της.

Όπως δήλωσε η ντετέκτιβ Sophia Mason στο CNNi, κανένας δεν κάλεσε την αστυνομία εκείνη την ώρα, και οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν την Τρίτη.

https://www.instagram.com/p/B3AikJoB5Mg

Δεν είναι σαφές πώς η γυναίκα πέρασε τον φράχτη και πόση ώρα ήταν μέσα στον χώρο που βρισκόταν το λιοντάρι. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε ούτε η γυναίκα, ούτε το λιοντάρι.

Ο ζωολογικός κήπος υπέβαλε καταγγελία για ποινικό αδίκημα. «Οι φράχτες και οι κανόνες υπάρχουν για να διασφαλίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών, του προσωπικού και των ζώων. Έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής όσον αφορά την παραβίαση των φραχτών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

https://www.instagram.com/p/B2-s48bhC90

«Η ενέργεια αυτή ήταν μια σοβαρή παραβίαση που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο», ανέφερε εκπρόσωπος του ζωολογικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ