ΚΟΣΜΟΣ

Πλακατζής μέχρι… θανάτου: Τους φώναζε να τον βγάλουν από τον τάφο του!

Πλακατζής μέχρι… θανάτου: Τους φώναζε να τον βγάλουν από τον τάφο του!
Twitter

Η τελευταία ευχή του 62χρονου Σέι Μπράντλεϊ (Shay Bradley) ήταν να μην κλάψουν, αντιθέτως, να γελάσουν στην κηδεία του η οικογένεια και οι φίλοι του. 

Ο πρώην βετεράνος των ιρλανδικών δυνάμεων έστησε την τελευταία φάρσα της ζωής του, ηχογραφώντας ένα μεταθανάτιο μήνυμα στο οποίο ζητά κατεπειγόντως βοήθεια καθώς «είναι σκοτεινά» στο φέρετρο και νιώθει παγιδευμένος.

«Βγάλτε με έξω! Που στο διάολο είμαι; Βγάλτε με έξω! Βγάλτε με έξω! Είναι πολύ σκοτεινά εδώ μέσα. Παπάς είναι αυτός που ακούω; Εγώ είμαι, ο Σέι, από το φέρετρο. Όχι όμως μαζί σας! Είμαι νεκρός», ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια αρχίζει να τραγουδά «Γεια σας ξανά, ήθελα απλώς να σας αποχαιρετήσω…».

Οι άνθρωποι που τον αγαπούν και βρίσκονται στην τελετή, ξεσπούν πράγματι σε γέλια.

Ο Σέι, που κατέληξε μετά από μακροχρόνια ασθένεια, άρχισε να οργανώνει τη φάρσα του περίπου ένα χρόνο πριν το θάνατό του κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Ηχογράφησε το μήνυμα σε ένα κινητό με τη βοήθεια του γιου του, Τζόναθαν. Μάλιστα, κατά την ηχογράφηση, άρχισε να χτυπά το τραπέζι ώστε το μήνυμά του να ακούγεται πιο αληθοφανές.

Όπως τόνισε ο 41χρονος Τζόναθαν στο BBC ο πατέρας του ήταν «μία πληθωρική προσωπικότητα που πάντα ήθελε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν».

Όπως είπε ο 41χρονος «ήθελε κάτι ιδιαίτερο για την κηδεία του ώστε όλοι να τον θυμούνται όπως ήταν, ώστε όλοι και ιδίως η μητέρα μου να μη φύγει από το νεκροταφείο κλαμένη».

Ο ίδιος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την απήχηση που είχε το βίντεο στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ