ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό βίντεο: 20χρονη παραπατά στο χείλος του Γκραν Κάνιον και γλιτώνει παρά τρίχα την πτώση

Τρομακτικό βίντεο: 20χρονη παραπατά στο χείλος του Γκραν Κάνιον και γλιτώνει παρά τρίχα την πτώση
Screengrab

Παρά τρίχα γλίτωσε τη «βουτιά» θανάτου μία 20χρονη στο Γκραν Κάνιον.

Η Emily Koford είχε πάει για πεζοπορία με τη μητέρα της, Erin, όταν η δεύτερη ζήτησε να την τραβήξει μία φωτογραφία στο χείλος του γκρεμού. Η κόρη της, στην προσπάθειά της να την βγάλει μία ολόσωμη φωτογραφία, έφτασε πολύ κοντά στην άκρη και παραπάτησε.

«Πήγαινε όλο και πιο πίσω. Κοίταξα και είδα πόσο κοντά στην άκρη είχε φτάσει. Της είπα “μην κάνεις άλλο βήμα προς τα πίσω” και αυτή έκανε» δήλωσε τρομαγμένη η Erin στο ABC News.

Με το βήμα -που παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο- η 20χρονη παραπάτησε και έπεσε σε μία πέτρα ακριβώς από κάτω. Ευτυχώς, κατάφερε να ισορροπήσει χρησιμοποιώντας τα χέρια της.

Την τρομακτική στιγμή κατέγραψε άνδρας που, παρατηρώντας τις δύο γυναίκες να στέκονται και να ποζάρουν στον βράχο, θέλησε να δώσει στα παιδιά του ένα μάθημα... παραδειγματισμού, κοινώς «τι να μην κάνουν σε τέτοιες τοποθεσίες».

«Περπατούσαν και σκέφτηκα πως αυτό “δεν δείχνει καλό”. Όταν ξεκίνησε να περπατάει προς τα πίσω (σ.σ. η 20χρονη), απλά πήρα μια βαθιά ανάσα» αναφέρει ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο, στο ίδιο μέσο.

Η Emily Koford όταν άκουσε την προειδοποίηση της μητέρας της, υπέθεσε ότι απλά δεν ήθελε να πάει πιο πίσω λόγω της φωτογραφίας και όχι επειδή κινδύνευε.

«Δεν πιστεύω ότι γνώριζε πόσο επικίνδυνο ήταν όλο αυτό. Ήξερα τι θα συνέβαινε εάν έπεφτε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της.

Οι δύο ομολογούν πως θα είναι πιο προσεκτικές, ωστόσο, το συμβάν σε καμία περίπτωση δεν τις αποτρέπει από το να επιστρέψουν σύντομα στο Γκραν Κάνιον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ