ΚΟΣΜΟΣ

«Εξαφανίστηκα για τρεις ημέρες»: Ο Μαραντόνα απήχθη από εξωγήινους;

«Εξαφανίστηκα για τρεις ημέρες»: Ο Μαραντόνα απήχθη από εξωγήινους;
(AP Photo/Eduardo Di Baia)

Ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα υποστήριξε ότι εξαφανίστηκε από το σπίτι του για τρεις μέρες, επειδή τον απήγαγαν εξωγήινοι.

Μιλώντας στο τοπικό αθλητικό κανάλι TyC Sports, ο ίδιος μοιράστηκε την εμπειρία από τη «συνάντησή» του με τους εξωγήινους, λέγοντας ότι τον πήραν από τη Γη.

«Κάποτε, μετά από κάποια ποτά παραπάνω, εξαφανίστηκα από το σπίτι μου για τρεις ημέρες. Πήγα σπίτι και είπα ότι με πήραν εξωγήινοι. Είπα: "με πήραν, δεν μπορώ να σας πω γι’ αυτό"», σημείωσε ο Μαραντόνα, σύμφωνα με το RT.

Ο 59χρονος, μίλησε και για πιο... προσωπικά του ζητήματα, καθώς αναφέρθηκε και στην εμπειρία της πρώτης του σεξουαλικής επαφής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν σε ηλικία 13 ετών, «σε ένα υπόγειο με μία μεγαλύτερη κυρία», ενώ περιέγραψε με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες την εν λόγω σκηνή.

Την περασμένη εβδομάδα ο Αργεντίνος σταρ κέρδισε τη νομική διαμάχη ενάντια στον κολοσσό της μόδας Dolce&Gabbana, που θα υποχρεωθεί να του καταβάλλει 77.000 δολάρια επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του χωρίς άδεια.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του μήνα η κόρη του, Τζιανίνα, είχε εκφράσει ανησυχία για την υγεία του πατέρας της.

Η 30χρονη κόρη του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σημείωσε:

«Δεν πεθαίνει γιατί το έχει αποφασίσει το σώμα του, πεθαίνει μέσα του και δεν το αντιλαμβάνεται».

«Προσευχηθείτε. Σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ», ανέφερε σε σειρά αναρτήσεων που έκανε στα social media.

Ο Μαραντόνα, ωστόσο, όταν ενημερώθηκε για τις αναρτήσεις της κόρης του, έσπευσε να διευκρινίσει ότι είναι καλά στην υγεία του και απείλησε να την αποκληρώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ