Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με τους προέδρους Ιράν και Ιράκ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε το Σάββατο τηλεφωνική επικοινωνία με τους ομολόγους του του Ιράκ και του Ιράν, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην τουρκική προεδρία.
Στην επικοινωνία του με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ρουχανί και τον Ιρακινό Μπαρχάμ Σάλεχ, οι τρεις ηγέτες αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στην περιοχή, αλλά και στις διμερείς σχέσεις τους, πρόσθεσαν οι πηγές αυτές, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, που δεν τις κατονομάζει.
Παράλληλα, την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Ιράν και το Ιράκ συζήτησαν το Σάββατο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο, σύμφωνα με μια πηγή του τουρκικού υπουργείου.
«Ο υπουργός μας είχε συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο. Συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις και την κατάσταση αναφορικά με το Ιράν και το Ιράκ», ανέφερε η ίδια πηγή.
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: «Εκπνέει» την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις των 2.500 ευρώ
02:00
Ειδική άδεια μητρότητας: Θετές μητέρες στις νέες δικαιούχους - Τι ισχύει για την εποχική απασχόληση
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Οι καταβολές έως τις 31 Ιουλίου
00:30
Νιγηρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί και αρκετοί τραυματίες ύστερα από επίθεση ενόπλων
23:59