ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του μετά την τραγωδία

Κόμπι Μπράιαντ: Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του μετά την τραγωδία
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Την πρώτη της δημόσια δήλωση μετά την απώλεια του συζύγου της Κόμπι και της 13χρονης κόρης της Τζιάνα, έγραψε στο Instagram η Βανέσσα Μπράιαντ

 

Πατέρας και κόρη χάθηκαν μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του θρύλου του NBA την περασμένη Κυριακή, μαζί με ακόμα επτά άτομα.

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατομμύρια ανθρώπους που έδειξαν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους αυτό το τρομακτικό διάστημα. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε σίγουρα», έγραψε η χήρα του 42χρονου NBAer.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου και καταπληκτικού πατέρα των τεσσάρων παιδιών μας και της πανέμορφης και γλυκιάς μου κόρης Τζιάνα» έγραψε η Βανέσσα για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτήν τη στιγμή. Με παρηγορεί που ξέρω ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι γνώριζαν ότι είχαν αγαπηθεί τόσο βαθιά. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να μπορούσαν να ήταν για πάντα μαζί μας. Ήταν δύο όμορφες ψυχές που μας τις πήραν πολύ πρόωρα» γράφει, μεταξύ άλλων, η Βανέσσα Μπράιαντ.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο αστέρας του ΝΒΑ, η κόρη του και επτά ακόμη άτομα πετούσε στα 2.300 πόδια όταν χάθηκε η επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου γύρω στις 9:45πμ της Κυριακής (τοπική ώρα), ενώ έκανε «βουτιά» 2.000 ποδιών μέσα σε ένα λεπτό.

«Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι η ζωή μας στο εξής και είναι αδύνατο να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να συνεχίσουμε γιατί ο Κόμπι και το κοριτσάκι μας, η Τζίτζι, φωτίζουν τον δρόμο μας με τη λάμψη τους. Απλώς εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω... Να τους είχαμε εδώ κοντά μας για πάντα».

«Ήμασταν ευλογημένοι που τους είχαμε στις ζωές μας», τελειώνει το σπαρακτικό μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ, ζητώντας παράλληλα από τους ακόλουθούς της να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας, την οποία θα χρειαστεί για να πορευτεί στην νέα πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O

ΔΗΜΟΦΙΛΗ