ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Αυτοκτονία ο θάνατος της παρουσιάστριας – Συντετριμμένος ο σύντροφός της

Βρετανία: Αυτοκτονία ο θάνατος της παρουσιάστριας – Συντετριμμένος ο σύντροφός της
Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος της 40χρονης παρουσιάστριας Κάρολιν Φλακ, ο οποίος, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της, οφείλεται σε αυτοκτονία. Συντετριμμένος ο πρώην σύντροφός της, καθώς η μεταξύ τους δικαστική διαμάχη φαίνεται να όπλισε το χέρι της.

Η 40χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή, χθες Σάββατο, στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, με το δικηγόρο της οικογένειας να αποδίδει το θάνατό της σε αυτοκτονία.

Όπως αναφέρει η εταιρεία που τη μανάτζαρε, η 40χρονη βρισκόταν «υπό τεράστια πίεση» από τη στιγμή που κατηγορήθηκε για επίθεση κατά του συντρόφου της, τον περασμένο Δεκέμβριο, κατηγορία που η ίδια είχε αρνηθεί. Η Φλακ αναμενόταν να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 4 Μαρτίου για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η εταιρεία που εκπροσωπούσε την παρουσιάστρια του γνωστού βρετανικού ριάλιτι «Love Island» επέκρινε την απόφαση των δικαστικών αρχών να ασκήσουν δίωξη εναντίον της σε μία «δίκη - σόου» και, μάλιστα, παρότι ο ίδιος ο σύντροφός της δεν υποστήριζε αυτή τη δίωξη.

«Δεδομένων των τραγικών συνθηκών, δεν θα προβούμε σε αυτή τη φάση σε σχόλιο επί των λεπτομερειών της υπόθεσης ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελίας Αγγλίας και Ουαλίας.

Η Φλακ είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση έως την εκδίκαση της υπόθεσής της ενώ μέχρι τότε της είχε απαγορευτεί να έρθει σε επαφή με τον Μπάρτον.

Η Φλακ παρουσίαζε τη δημοφιλή εκπομπή από την έναρξη προβολής της το 2015 μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν κατηγορήθηκε για επίθεση κατά του συντρόφου της στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν. Η ίδια δήλωσε αθώα για την επίθεση στον 27χρονο, ωστόσο λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της αντικαταστάθηκε.

Εκείνη την εποχή, η 40χρονη δήλωνε ότι το «Love Island» ήταν «ο κόσμος της» για τα τελευταία πέντε χρόνια, προσθέτοντας ότι «είναι το καλύτερο σόου στην τηλεόραση».

«Η καρδιά μου ράγισε»

Ο ίδιος ο πρώην σύντροφός της, ο 27χρονος τενίστας Λιούις Μπάρτον, την αποχαιρέτησε με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας πως η καρδιά του έχει ραγίσει.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον πόνο που νιώθω, το πόσο πολύ μου λείπεις. Ήξερα πως ένιωθες ασφαλής μαζί μου και πάντα έλεγες πως όταν ήσουν μαζί μου δεν σκεφτόσουν τίποτα άλλο. Κι αυτή τη φορά δεν μου επιτρεπόταν να είμαι μαζί σου. Διαρκώς αναρωτιέμαι.

Υπόσχομαι να είμαι η φωνή σου, μωρό μου, να κάνω όλες τις ερωτήσεις που ήθελες και να πάρω όλες τις απαντήσεις. Τίποτα δεν θα σε φέρει πίσω, όμως κάθε μέρα θα προσπαθώ να σε κάνω περήφανη. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

https://www.instagram.com/p/B8nqjfWBwjA

Τη θλίψη της για τον θάνατο της Φλακ εξέφρασε μέσω Twitter το κανάλι ITV, ο οποίο μεταδίδει το «Love Island».

«Όλοι στο Love Island και το ITV είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι από τα απελπιστικά δυσάρεστα νέα. Οι πιο ειλικρινείς μας σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια και τους φίλους της».

Η Φλακ ήταν πολύ δημοφιλής στη Βρετανία καθώς εκτός από το Love Island είχε παρουσιάσει ή είχε πάρει μέρος σε πολλά τηλεοπτικά σόου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ