ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μανάβικο πέταξε τρόφιμα αξίας 31.000 ευρώ αφού μια γυναίκα έβηξε πάνω τους

ΗΠΑ: Μανάβικο πέταξε τρόφιμα αξίας 31.000 ευρώ αφού μια γυναίκα έβηξε πάνω τους
Gerrity's Supermarket/Facebook

Μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη καθώς έβηξε πάνω σε προϊόντα σε ένα μανάβικο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πεταχτούν τρόφιμα αξίας 35.000 δολαρίων (περίπου 31.000 ευρώ). 

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, εισήλθε σε ένα μικρό μανάβικο στο Hanover και άρχισε να βήχει πάνω σε είδη αρτοποιίας, κρέας και άλλα εμπορεύματα, όπως γνωστοποίησε ένας από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Τζόι Φασούλα, μέσω Facebook.

Το προσωπικό του καταστήματος την απομάκρυνε από το κατάστημα και κάλεσε την αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, οι αρχές την εντόπισαν και τη συνέλαβαν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η γυναίκα μόλυνε σκόπιμα τα τρόφιμα και σκοπεύουν να τις ασκήσουν ποινικές διώξεις μόλις ολοκληρώσει την θεραπεία στην οποία υπόκειται για λόγους ψυχικής υγείας.

Δεν πιστεύουν ότι η γυναίκα είχε κορωνοϊό αλλά θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν νοσεί.

Η επιχείρηση αναγκάστηκε για λόγους ασφαλείας να πετάξει όλα τα τρόφιμα με τα οποία ήρθε σε επαφή, με τη ζημία να υπολογίζεται στις 35.000 δολάρια.

Ο Τζόι Φασούλα δηλώνει σοκαρισμένος από το περιστατικό και επισημαίνει ότι είναι κρίμα να πετάς φαγητό ειδικά αυτές τις μέρες που ο κόσμος ανησυχεί για το εάν θα υπάρχει επαρκής ποσότητα τροφίμων στα καταστήματα λόγω της πανδημίας.

200326101224 02 woman coughed on produce trnd exlarge 169

Απολύμανση στο κατάστημα - Πηγή: Joe Fasula/Facebook

Με πληροφορίες από: A grocery store threw out $35,000 in food that a woman intentionally coughed on, sparking coronavirus fears, police said

By Scottie Andrew and Anna Sturla, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ