ΚΟΣΜΟΣ

Η πρόταση των 100 εκατ. δολαρίων που απέρριψε ο Μάικλ Τζόρνταν

Η πρόταση των 100 εκατ. δολαρίων που απέρριψε ο Μάικλ Τζόρνταν
AP Photo

Μπορεί ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και χρόνια, η απήχησή του, όμως εκτός γηπέδων παραμένει υψηλή. 

Ο πρώην αστέρας των Chicago Bulls έχει επιλέξει να μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από τότε που αποχώρησε από το μπάσκετ πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που κάποτε απέρριψε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό προκειμένου να κάνει μια εμφάνιση για δύο ώρες σε μια εκδήλωση, όπως έκανε γνωστό ο πρώην ατζέντης του αυτήν την εβδομάδα.

Σε συνέντευξή του ο Ντέιβιντ Φαλκ μίλησε για το πόσο επιλεκτικός ήταν ο διάσημος πελάτης του σε ό,τι αφορούσε προτάσεις.

«Του έφερα μια πρόταση πριν από τρία χρόνια για 100 εκατομμύρια δολάρια. Το μόνο που έπρεπε να κάνει, εκτός από το να παραχωρήσει το όνομα και την εικόνα του, ήταν να εμφανιστεί για δύο ώρες για να ανακοινώσει τη συμφωνία και εκείνος την απέρριψε», δήλωσε ο Φαλκ την Τετάρτη, χωρίς να δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία.

«Ο Θεός να τον ευλογεί. Ήταν τόσο επιτυχημένος, έχει τη δυνατότητα να κάνει ό, τι εκείνος θέλει ή να μην κάνει πράγματα που δεν θέλει. Το θαυμάζω πραγματικά. Είναι πολύ, πολύ επιλεκτικός στα πράγματα στα οποία θέλει να έχει ανάμειξη».

Ο Τζόρνταν έκανε πρωτοσέλιδα τον περασμένο μήνα μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ "The Last Dance". Η σειρά του ESPN έκανε πρεμιέρα στις 19 Απριλίου και θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής για πέντε εβδομάδες έως τις 17 Μαΐου.

Η ομάδα των Chicago Bulls της δεκαετίας του 1990, με επικεφαλής τον Τζόρνταν, παραμένει μια από τις μεγαλύτερες δυναστείες στην αθλητική ιστορία. Η σειρά περιλαμβάνει βίντεο που δεν έχουμε ξαναδεί από τη σεζόν 1997-98, καθώς και συνεντεύξεις από ένα καστ γεμάτο αστέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ