Η ουρά του μοιραίου Airbus βρέθηκε 5km από το σημείο της συντριβής
Νέα στοιχεία για την πιθανή αιτία συντριβής του αεροσκάφους A321 της ρωσικής Kogalymavia έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η ουρά του μοιραίου Airbus εντοπίστηκε πέντε χιλιόμετρα από το σημείο της συντριβής και το κυρίως μέρος της ατράκτου. Ωστόσο, το ογκώδες κομμάτι δεν έφερε σημάδια από φωτιά.
Όπως μετέδωσε το κρατικό ρωσικό δίκτυο Russia 24, οι ερευνητές δεν έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής ίχνη εκρηκτικού μηχανισμού στα συντρίμμια.
Όπως δήλωσε στο CNN ο Κρις Όουεν, ειδικός στα εκρηκτικά του Alford Technologies, αν ελήφθησαν άμεσα δείγματα από τα συντρίμμια, τότε θα είναι δυνατό να ανιχνευθεί στο εργαστήριο τυχόν υπόλειμμα εκρηκτικής ουσίας.
ΕΛΛΑΔΑ
Γεωργιάδης για ΕΣΥ: Καλύφθηκαν 962 θέσεις για μόνιμους γιατρούς από τις 1.171 που είχαν προκηρυχθεί
13:37
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στo Πευκάλι Κορινθίας: Μήνυμα 112 για εκκένωση προς Σοφικό
13:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης μετά το «δεν ρωτήθηκα» Τζάκρη για συνέντευξη σε Κασσελάκη: Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ το κελεπούρι
13:22
CULTURE
Ο Jay-Z ξεδιπλώνει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα στο νέο ντοκιμαντέρ «Jay-Z in 8» δια χειρός Ρικ Ρούμπ
13:12
ΕΛΛΑΔΑ