Ο Μαραντόνα είναι έτοιμος να ντυθεί στρατιώτης και να πολεμήσει για τον Μαδούρο
Μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο, έστειλε το άλλοτε λαμπρό αστέρι του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα, σε μια περίοδο που η χώρα περνά σοβαρή πολιτική κρίση. Μάλιστα, ο Αργεντίνος αναφέρει ότι προσφέρεται να γίνει «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.
«Είμαστε τσαβιστές (σ.σ.: ο Μαδούρο είναι ο πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες) μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.
Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί».
Ινστιτούτο Τσίπρα: Ο λογαριασμός της ΤN, τα data centers και η απειλή της «ψηφιακής αποικίας»
08:19
Βελτιωμένη εικόνα της φωτιάς στη Βοιωτία- Παραμένουν στο μέτωπο της Σαλαμίνας πυροσβεστικές δυνάμεις
08:09
Τραγωδία στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 13 βρέφη νεκρά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο
08:07
700 χρόνια μετά, ένα διαλυμένο κρανίο αποκαλύπτει το θύμα μιας μεσαιωνικής πολιορκίας
08:02