Σπάνιο στιγμιότυπο: Ελάφι με… τρία κέρατα εντοπίστηκε στο Μίσιγκαν
Πέντε χρόνια πριν, ένας συνταξιούχος πολιτικός από το Μίσιγκαν, «υποσχέθηκε» στους φίλους του στο Facebook να ανεβάζει κάθε μέρα από μία φωτογραφία κατά τη βόλτα με τον σκύλο του.
Έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο φωτογράφισε ένα ελάφι. Υπό κανονικές συνθήκες, μία τέτοια εικόνα δεν θα αποτελούσε κάτι ιδιαίτερο καθώς στη βόρεια Αμερική ζουν τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ελάφια.
Ωστόσο, όταν ο Steven Lindberg ανήρτησε τη φωτογραφία στο προφίλ του παρατήρησε πως το ελάφι είχε… τρία κέρατα.
Κτηνίατρος δήλωσε ότι οι πιθανότητες να εντοπιστεί ένα τέτοιο ζώο είναι «μία στο ένα εκατομμύριο». Άλλοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian, αναφέρουν πως ενδεχομένως να είναι ακόμη πιο σπάνιο από ό,τι εκτιμάται.
Ο 75χρονος Lindberg που παλιότερα ήταν και κυνηγός, δήλωσε πως τα τελευταία 20 χρόνια δεν σκοτώνει ζώα.
«Όταν έχω μια φωτογραφία ενός ελαφιού, είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος».
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης 3Κ/2025 - Έως 450 θέσεις σε μουσεία
06:00
Πότε σταματούν οι διακοπές του Πάσχα - Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία
05:00
«Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι πολίτες δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
04:00
Εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται και τον Απρίλιο - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
03:00