Παύλος Χρηστίδης στο CNN Greece: Ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα
«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που δεχόμαστε επίθεση. Κάθε σαββατοκύριακο δεχόμαστε επίθεση από βροχή μολότοφ. Η κ. Γεννηματά έχει κάνει επανειλημμένα επισημάνσεις στον κ. Τόσκα. Ο υπουργός δεν θέλει ή δεν μπορεί. Η κ. Γεννηματά έχει απευθυνθεί και στον κ. Τσίπρα και δεν έχει δοθεί λύση». Αυτά αναφέρει στο CNN Greece, o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, λίγη ώρα μετά την ένοπλη επίθεση αγνώστων, έξω στα γραφεία του κόμματος.
«Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε πολιτική συζήτηση για τέτοια θέματα. Ήταν ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα», αναφέρει στη συνέχεια ο Παύλος Χρηστίδης.
«Ακούσαμε πυροβολισμούς. Ήταν 30-40 άτομα στο κτήριο. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να χυθεί πολύ γρήγορα άπλετο φως, να σταματήσουμε με τα άβατα, να δούμε τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας» καταλήγει.
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00