ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές Κεντροαριστερά: Να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο, ζήτησε η Γεννηματά

Εκλογές Κεντροαριστερά: Να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο, ζήτησε η Γεννηματά
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Στην Καλλιθέα ψήφισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά στην εκλογική διαδικασία για το νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Θέλω να προσκαλέσω για άλλη μια φορά τους προοδευτικούς πολίτες να στείλουν με την ψήφο τους ένα μήνυμα ενότητας της παράταξης», δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφια για την ηγεσία της Κεντροαριστέρας.

«Ένα μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης. Ένα μήνυμα αντίδρασης στη συντήρηση και στη λιτότητα» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά και συνέχισε: «Αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας, εθνικής αυτοπεποίθησης».

«Τολμάμε για την παράταξη, τολμάμε για τη χώρα μας και όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη νέα αλλαγή», είπε καταλήγοντας.

Η συμμετοχή κρίνει τις κάλπες της Κεντροαριστεράς

4285636

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Να υπενθυμίσουμε πως οι κάλπες άνοιξαν στις 08:00 π.μ. και η ψηφοφορία θα διεξάγεται έως τις 20:00 μ.μ., εκτός από την Αθήνα όπου η διαδικασία έχει πάρει παράταση έως τις 21:00 μ.μ. λόγω του κλασικού Μαραθωνίου.

Οι υποψήφιοι είναι με αλφαβητική σειρά: Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης,Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης, και Δημήτρης Τζιώτης.

Το εκλογικό τους δικαίωμα, πλην της κ. Γεννηματά, έχουν ασκήσει επίσης ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ