ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: Μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού

Κουρουμπλής: Μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού» χαρακτήρισε την πρόταση της ΝΔ να συγκροτηθεί Προανακριτική Επιτροπή που θα διερευνήσει και ενδεχόμενες δικές του ευθύνες σχετικά με την τιμολόγηση φαρμάκων, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ο υπουργός Υγείας της πρώτης περιόδου ΣΥΡΙΖΑ έκανε ακόμη λόγο για μια ασυνάρτητη καταγγελία και προσπάθεια να τον «εμπλέξουν» που θα πέσει στο κενό. Παραδέχθηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην έκδοση δελτίου τιμών φαρμάκων που οφείλεται, όπως είπε, στα capital controls και επέμεινε πως δεν υπέστη ζημιά το δημόσιο.

«Αν θέλετε να κάνουμε αντάρτικο θα το κάνουμε. Αλλά να προσέχετε με ποιόν τρόπο χρησιμοποιείτε το όνομά μου. Το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο. Σέβομαι τον καθένα, αλλά όχι τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να σπιλώσετε το όνομά του. Φέρατε μια καταγγελία, που έλεγε ότι ήμουν υπουργός το 2016. Τόσο σοβαρές καταγγελίες υιοθετείτε. Πρέπει να πείτε συγνώμη. Και αν δε πείτε συγνώμη θα είστε συκοφάντες», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως ο ίδιος δεν είναι γιος πρωθυπουργού και υιοθετημένος κανενός οικονομικού κύκλου. «Στα Γλυκά Νερά έμενα, στα Γλυκά Νερά μένω», είπε.

Ευχήθηκε ακόμη, όλοι οι πολιτικοί να βγουν λευκοί από το καθεστώς της «πολικής χολέρας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ