Με γραβάτα ο Τσίπρας στην ομιλία στο Ζάππειο
Με κόκκινη γραβάτα, πιθανότατα αυτή που, του έδωσε ο Ζόραν Ζαεφ, εμφανίστηκε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.
Ήταν 24 Ιανουαρίου 2015 όταν ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, δήλωνε χαριτολογώντας: «Το βάζω σαν στοίχημα: Θα φορέσω γραβάτα όταν κουρέψω το χρέος».
Στα 3,5 χρόνια που μεσολάβησαν ο πρωθυπουργός αρνήθηκε πεισματικά να... κάνει πίσω, παρά τις «σειρήνες».
Του είχε δωρήσει μια γραβάτα ο Ματέο Ρέντσι, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με χιουμοριστική διάθεση, είχε προσπαθήσει να του «βάλει» μία γραβάτα στις 22 Μαΐου του 2015, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος του έχει δωρίσει επίσης γραβάτα, ενώ το τελευταίο αντίστοιχο δώρο ήλθε από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ που χάρισε στον κ.Τσίπρα μία γραβάτα κατά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Όλα αυτά μέχρι σήμερα, Παρασκευή (22/06/2018).
Ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο για την ιστορική συμφωνία του Eurogroup για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους φόρεσε γραβάτα για πρώτη φορά, τηρώντας την υπόσχεσή του, με τα φλας των φωτογράφων να «παίρνουν φωτιά» για να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο
Νέο κύμα επιθέσεων από το Ισραήλ στο Ιράν - «Χτυπήσαμε την καρδιά της Τεχεράνης» λέει ο IDF
10:31
Μυστηριώδη σύμβολα 40.000 ετών ίσως αποτελούν τον πρόδρομο της γραφής
10:30
Μαρτυρία Ελληνίδας στο Ντουμπάι: «Λάβαμε μηνύματα που μας προειδοποιούσαν για νέες εκρήξεις» (vid)
10:19
Δεκάδες ακυρώσεις και ματαιώσεις πτήσεων απο το Ελ. Βενιζέλος λόγω της επίθεσης στο Ιράν (vid)
10:10