«Πυρά» Μαξίμου κατά Στουρνάρα
«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα», αναφέρουν πηγές του Μαξίμου, απαντώντας στους κύκλους της Τράπεζας της Ελλάδας.
«Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό,τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Όπως δεν είχε καμία σημασία η πρόταση που έκανε για πιστοληπτική γραμμή, προκειμένου να δικαιώσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου που υπηρέτησε», σημειώνει το Μαξίμου.
«Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα απαντήσει θεσμικά και σοβαρά και όχι με διαρροές στις 2 Ιουλίου όταν θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία και θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης» ανέφεραν το πρωί της Κυριακής κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδας.
Είχαν προηγηθεί διαρροές κυβερνητικών στελεχών που ζητούσαν να τοποθετηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συμφωνία στο Eurogroup ενώ το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ζήτησε να μάθει τι λέει ο διοικητής για την απόφαση.
Πέθανε ο γηραιότερος επιζών του ολοκαυτώματος σε ηλικία 107 ετών
20:22
Νέα πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ: «Αβάσιμοι ισχυρισμοί» για τη γενοκτονία Ελλήνων της Μικράς Ασίας
20:21
Πώς η φυσικοθεραπεία βοηθάει την λειτουργικότητα του ανθρώπου, μετά από ένα αγγειακό εγκεφαλικό
20:11
«Βρυχάται» ξανά η Αίτνα - Έκλεισε το αεροδρόμιο της Κατάνια
20:01