ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούκος: Πράξη μεταμέλειας οι δηλώσεις Βούτση

Κουτσούκος: Πράξη μεταμέλειας οι δηλώσεις Βούτση
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ως πράξη «μεταμέλειας» χαρακτήρισε ο Γιάννης Κουτσούκος την έκκληση του Προέδρου της Βουλής να καταδικάσουν απερίφραστα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, τις επιθέσεις σε κυβερνητικούς βουλευτές.

«Ο κ. Βούτσης σε μια καθ’ όλα σωστή τοποθέτηση μας κάλεσε σε πάνδημη καταγγελία των περιστατικών βίας και όχι συμψηφιστικές ανακοινώσεις με αφορμή την επίθεση στο γραφείο του κ. Κατσίκη», σχολίασε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και αναφέρθηκε σε ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

«Έτυχε σήμερα να βρω ένα δημοσίευμα που αναφέρεται σε δέκα επιθέσεις κατά βουλευτών κυρίως του ΠΑΣΟΚ και τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα μετά την επίθεση στον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Τσώνη, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε σε ανακοίνωσή του για αυθόρμητες αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών. Σε άλλη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση πως με την πολιτική της υποκινεί την βία ενώ ο κ. Καμμένος καλούσε τον κόσμο να λιντσάρει τον Πάχτα», είπε ο κ. Κουτσούκος.

Επεσήμανε πως είναι καλοδεχούμενες οι δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, τις οποίες εκλαμβάνει ως έμπρακτη μεταμέλεια «κατά όσων μας προπηλάκιζαν, κρεμούσαν αφίσες σε πλατείες με σύνθημα ότι είμαστε ανεπιθύμητοι και μαζεύονταν κάτω από τα γραφεία μας ασκώντας βία για τις πολιτικές μας απόψεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ