Αποδοκίμασαν την Όλγα Γεροβασίλη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας
Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου το βράδυ της Δευτέρας (15/10/2018) έγινε στόχος κουκουλοφόρων, πραγματοποίησε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης (16/10) η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.
Ωστόσο, η κ. Όλγα Γεροβασίλη έγινε δέκτης αποδοκιμασιών ενός πολίτη, ο οποίος απευθυνόμενος στην υπουργό φώναζε: «Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι».
Γεροβασίλη: Θα πάρουμε μέτρα που θα γίνουν ορατά
«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες» ανέφερε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την αποχώρησή της από το Αστυνομικό Τμήμα.
Η κ. Γεροβασίλη κατάστησε σαφές πως τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση θα γίνουν ορατά.«Το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλά προβλήματα. Αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή» δήλωσε, μεταξύ άλλων.
Όταν ρωτήθηκε για την κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ είπε ότι δεν φτάνει η κατάργηση ή μη, συγκεκριμένων ομάδων αλλά μεταξύ άλλων, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος τρόπος δράσης και κατάλληλος συντονισμός.
Όπως είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σύσκεψη στο υπουργείο με τους αρμόδιους παράγοντες και υπήρξε συνεργασία στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση με μολότοφ έγινε μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας από μια ομάδα δεκάδων κουκουλοφόρων, που έριξαν «βροχή» από μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.
«Όχι σε κόμματα - μεσσίες»: Ρόλο σταθεροποιητικής δύναμης διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ με το βλέμμα σε Καρυστιανού και Τσίπρα
08:14
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της χώρας
08:05
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τους Αμερικανούς που βρίσκονται στη Βενεζουέλα να εγκαταλείψουν τη χώρα
08:03
Ποιοι φοβούνται το κόμμα Καρυστιανού - Η κοινή «δεξαμενή» και οι πολιτικές καραμπόλες
08:00