ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Μαξίμου-ΝΔ μετά το υπουργικό συμβούλιο

Νέα κόντρα Μαξίμου-ΝΔ μετά το υπουργικό συμβούλιο
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Μαξίμου και της Νέας  Δημοκρατίας μετά το σημερινό υπουργικό συμβούλιο, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει λόγο για «κυνικό θίασο σε αποσύνθεση» και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να απαντά πως «δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής» που θα συμπράξει στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Μετά το υπουργικό συμβούλιο, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ο κυνικός θίασος που κυβερνά βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και τα μέλη του δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε κεκλεισμένων των θυρών».

«Δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να εκλιπαρεί τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν και στη συνέχεια να τους παρακολουθεί άβουλος να αλληλοκατηγορούνται για να μην χάσουν την καρέκλα τους. Φτάνει πια. Η χώρα δεν μπορεί να βυθίζεται άλλο εξαιτίας σας» σημείωνε επίσης η ΝΔ.

To επίδομα θέρμανσης στο επίκεντρο σύσκεψης στο Μαξίμου

Η απάντηση ήρθε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, που αναφέρει ότι η αμηχανία που προκλήθηκε στη ΝΔ από το βασικό μήνυμα του σημερινού υπουργικού συμβουλίου είναι κατανοητή.

«Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα συμπράξει στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας» υπογραμμίζει επίσης η εν λόγω ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ