Υιοθετεί τις καταγγελίες του VMRO περί δωροδοκίας ο Καμμένος
Τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών του VMRO με ποσά από 250.000 έως και 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να υπερψηφίσουν την πρόταση του Ζόραν Ζάεφ για τη συνταγματική αναθεώρηση στην ΠΓΔΜ σχολιάζει αιχμηρά ο Πάνος Καμμένος.
«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας, οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση στο Twitter.
Από την πλευρά του το κυβερνών κόμμα έχει διαψεύσει τα όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση περί δωροδοκίας, ενώ τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης θέλουν τον πρωθυπουργό της γείτονας χώρας να έχει εξασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 80 βουλευτών για την τροποποίηση του Συντάγματος.
ΑΔΜΗΕ: Eντός Ιανουαρίου οι αποφάσεις για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
11:40
«Η ευθύνη περνά στην πλευρά των αγροτών που δεν ανταποκρίθηκαν», λέει ο Τσιάρας (vid)
11:34
Kykloi by Priceless: Ο πιο hot γαστρονομικός προορισμός για κάθε λάτρη των αληθινών γεύσεων
11:24
Piano Days 2026 στο Μέγαρο Μουσικής: Δύο ημέρες, ένα όργανο, αμέτρητες μουσικές διαδρομές
11:21