ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξεκάθαρα και ντεκλαρέ» υπέρ της αξιολόγησης στην ΕΡΤ ο νέος διευθύνων σύμβουλος

«Ξεκάθαρα και ντεκλαρέ» υπέρ της αξιολόγησης στην ΕΡΤ ο νέος διευθύνων σύμβουλος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αποφασισμένος να βάλει τάξη στην ΕΡΤ και να συγκρουστεί προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα, εμφανίστηκε στη Βουλή ο νέος διευθύνων σύμβουλος της κρατικής τηλεόρασης Γιάννης Δρόσος

Επεσήμανε ότι είναι υπέρ της αξιολόγησηςξεκάθαρα και ντεκλαρέ, αν και είναι δύσκολο να είναι», όπως είπε και έστειλε σαφές μήνυμα στους συνδικαλιστές ότι η συνδιοίκηση θα τελειώσει. «Η εμμονή σε διακριτούς ρόλους και ιδίως έναντι σε δικούς μας φίλους και όχι άλλους απελευθερώνει περισσότερο», είπε, φράση που ερμηνεύθηκε ως μήνυμα στον Παναγιώτη Καλφαγιάννη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, ανέφερε πως δεν θα λογοκρίνει κανέναν δημοσιογράφο, ωστόσο, αν η ερώτηση –όπως είπε- διαρκεί ένα τέταρτο «εκεί θα ακούσει από μένα "μάθε παιδί μου να ρωτάς ή μάθε γράμματα».

Ο κ. Δρόσος σχολίασε ότι δεν του άρεσαν αλληλοκαταγγελίες σε πρώην και νυν στελέχη, απέφυγε όμως να σχολιάσει την προηγούμενη διοίκηση. «Δεν θέλω να σχολιάσω την προηγούμενή διοίκηση αλλά κάνεις δεν φέρνει κακά πράγματα. Κάτι καλό θα έφεραν και αυτοί. Τώρα, γιατί τα μπλέξανε μεταξύ τους, ε ας μην τα μπλέκανε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ