Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο Βούτσης το πόρισμα της εξεταστικής για την υγεία
Στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε ο Πρόεδρος της Βουλής το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της υγείας.
Τη διαβίβαση του πορίσματος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε κατά την τελευταία συνεδρίασή της η εξεταστική επιτροπή. Η επιτροπή εξέτασε σκάνδαλα στο χώρο της υγείας την περίοδο 1997-2014.
Νωρίτερα σήμερα οι δύο τόμοι με το πόρισμα της πλειοψηφίας και τις πορισματικές θέσεις των κομμάτων για τις τέσσερις υποθέσεις που διερεύνησε η εξεταστική επιτροπή για την υγεία, παραδόθηκαν στον πρόεδρο της Βουλής.
Ο Νίκος Βούτσης παραλαμβάνοντας τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν τα κόμματα μετά από περίπου 18 μήνες έρευνας, μίλησε για πλούσιο υλικό που εναρμονίζεται με την πάγια εντολή του λαού να μην μπαίνουν υποθέσεις κάτω από το χαλί αλλά να υπάρχει ενδελεχής έλεγχος. Χαρακτήρισε πολύ σημαντική δουλειά το πόρισμα και επεσήμανε πως παρακολουθώντας τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής δεν μπορεί παρά να πιστεύει πως στον τομέα της υγείας υπήρξαν σοβαρά προβλήματα και ότι ήταν μία από τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία.
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε φαρμακείο και σε κατάστημα ενδυμάτων
23:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ άσκησε τα πρώτα βέτο της δεύτερης προεδρικής θητείας του
23:26
ΚΟΣΜΟΣ
To 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 βόμβες και 100.000 drones
23:16
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00
ΚΟΣΜΟΣ