Απάντηση Παππά για τον Πετσίτη
Πηγή: (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Χωρίς να απαντήσει στην ουσία της υπόθεσης ο κ. Νίκος Παππάς ανέφερε ότι ο κ. Πετσίτης είναι φίλος του και συμμαθητής του. «Αρμόδιος να απαντήσει για την πορεία του είναι ο ίδιος ο Μανώλης Πετσίτης», δηλώνει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή ο κ. Πετσίτης ήταν πολύ κοντά του και δεν αρνήθηκε ότι ήταν οδηγός του! «Το είναι φίλος μου και συμμαθητής μου αλίμονο. Ήταν κάποια στιγμή εθελοντικά κοντά μου… ».

Συνέχισε όμως σημειώνοντας πως «Ο κ. Πετσίτης είναι ο ίδιος αρμόδιος για να απαντήσει για την πορεία του», ενώ πρόσθεσε ότι «επί δικής μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων». Μάλιστα, επιχείρησε να δείξει πως πρόκειται «για σκανδαλολογία» που εκπορεύεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Τι απαντά η ΝΔ στον Νίκο Παππά για τον Μανώλη Πετσίτη

Ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά ότι «επειδή η Νέα Δημοκρατία "έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της" και "της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι" στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Ειδικά για τα χρέη εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ, ο κ. Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ «έχει επιλέξει να "σηκώσει" πολιτική αντιπαράθεση -με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία- είναι σαφές ότι τα χρέη ... δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, πιστεύοντας ότι το θέμα θα ξεφουσκώσει.

 

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!