ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα παραδώσω την έδρα μου

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα παραδώσω την έδρα μου
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Επανέλαβε την πρόθεσή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης  Παπαχριστόπουλος, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του. 

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ίδιος τόνισε πως είναι και θα παραμείνει βουλευτής των ΑΝΕΛ και απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσχωρήσει σε κοινοβουλευτική ομάδα άλλου κόμματος. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο κ. Παπαχριστόυπολος είπε πως διαφωνεί με την άποψή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά υποστήριξε πως «ο Καμμένος δεν είναι υποκριτής».

«Έγινε θόρυβος δυσανάλογος με τα γεγονότα» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος, και συμπλήρωσε: ««Είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Η ψυχραιμία είναι η καλύτερη συνταγή για αυτήν την κατάσταση».

«Κανείς δεν ψέγει κανέναν επειδή έχει διαφορετική θέση και θέλει να αποχωρήσει, δε θα ψέξει κανέναν αν θέλει να αποχωρήσει από τη βουλευτική θέση», δήλωσε ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματός του και τόνισε ότι, «δε ρίχνεις την κυβέρνηση που φτιάχτηκε για να πολεμήσει τη διαπλοκή. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της».

«Εκλέχθηκα με τους ΑΝΕΛ και δε θα αλλάξω κόμμα», ξεκαθάρισε επίσης αναφέροντας παράλληλα ότι ποτέ ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του.

«Δεν την παραδίδω την έδρα μου, θα την παραδώσω όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης» είπε ο ίδιος.

Κληθείς αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «θα το αποφασίσω την ώρα εκείνη».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ