ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλοοικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: «Ας με διαγράψουν, θα κάνω δικό μου κόμμα»

Μεγαλοοικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: «Ας με διαγράψουν, θα κάνω δικό μου κόμμα»
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, έσπασε το εμπάργκο που έχει θέσει το κόμμα της στον ΣΚΑΪ δηλώνοντας πως δεν την απασχολεί η απόφαση καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε: «το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου». Ακόμη, δήλωσε πως το κόμμα μπορεί να τη διαγράψει αν το επιθυμεί, αλλά μίλησε και για την πιθανότητα να ιδρύσει το δικό της πολιτικό κόμμα. 

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, ερωτώμενη σχετικά με το εμπάργκο είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν».

Η βουλευτής, που είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν χρόνο, τόνισε πως σε περίπτωση που ο Βασίλης Λεβέντης της ζητήσει να παραδώσει την έδρα της, θα το κάνει άμεσα.

«Αν με πάρει τηλέφωνο και αποδείξει ότι δεν έλεγε να μην παραδώσω την έδρα μου, θα πάω να την παραδώσω τώρα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελαν να την παραδώσω όταν έγινα ανεξάρτητη. Πίσω από μένα ήταν ο Καλλιάνος που προσχώρησε στη ΝΔ, άρα η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. Δεν μπορεί να λέει εμένα προδότρια ο Λεβέντης».

«Προσωπικά θα το κρίνω γιατί βλέπω ότι η πολιτική έχει πάρα πολύ παρασκήνιο και αυτό δεν με εκφράζει», είπε, σχετικά με το αν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της και ερωτώμενη αν συμβουλεύει τους πολίτες να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, είπε: «Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ