ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο και Δανέλλη στην Κρήτη: «Είστε προδότες και προσκυνημένοι»

Αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο και Δανέλλη στην Κρήτη: «Είστε προδότες και προσκυνημένοι»
CRETALIVE.GR

«Θερμή» υποδοχή επεφύλασσε το απόγευμα της Παρασκευής (01/02/2019) μια ομάδα ανθρώπων στο Ηράκλειο της Κρήτης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου είχε προγραμματιστεί εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, δεκάδες πολίτες μαζεύτηκαν έξω από το χώρο της εκδήλωσης κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την παρουσία του κ. Τζανακόπουλου στο Ηράκλειο και την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Είστε προδότες και προσκυνημένοι», φώναξαν οι διαδηλωτές ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας αλλά και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

«Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων» μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν από τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές - σε ρίμα - και κατά του Σπύρου Δανέλλη Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη», «Προδότη Δανέλλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»).

Δείτε το βίντεο:

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: cretalive.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ