ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τελεσίγραφο» Καμμένου σε Κουίκ και Παπαχριστόπουλο: Παραδώστε εδώ και τώρα τις έδρες σας

«Τελεσίγραφο» Καμμένου σε Κουίκ και Παπαχριστόπουλο: Παραδώστε εδώ και τώρα τις έδρες σας

Με μια νέα ανάρτηση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o Πάνος Καμμένος «ρίχνει το γάντι» τόσο στον ανεξάρτητο βουλευτή, Θανάση Παπαχριστόπουλο όσο και στον υφυπουργό Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, και τους ζητά να ξεκαθαρίσουν άμεσα τη στάση τους.

«Η έδρα της Β’ Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ. Αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ, αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

O Θανάσης Παπαχριστόπουλος, δεν υπέβαλε τελικά την παραίτησή του στον Νίκο Βούτση, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδινε ακόμη και στο παρά ένα της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Βουλής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του Νίκου Βούτση, ο Πρόεδρος της Βουλής τον παρακάλεσε να αναβάλλει την απόφασή του για μερικές μέρες ακόμη, μέχρι και την ψήφιση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

«Επειδή για να ισχύσει η συνθήκη πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί, με παρακάλεσε ο Πρόεδρος κι εγώ δέχθηκα, η παραίτησή να πάρει μια παράταση 4-5 ημερών. Δεν με ενδιαφέρει αν έχω υποσχεθεί για σήμερα, έχω υποσχεθεί, τα προσωπικά μου είναι πολύ πιο κάτω από αυτή την ένταση και νομίζω ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει αυτή η ιστορία», είπε o κ. Παπαχριστόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ