ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης - «κουρελού»

Μαξίμου: Κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης - «κουρελού»
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με καυστικό τρόπο επέλεξαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου να σχολιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις με την στήριξη που παρέχουν οι έξι ανεξάρτητοι βουλευτές στην κυβέρνηση

«Κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης κουρελού» σχολιάζουν χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν πως «και οι έξι βουλευτές που δεν ανήκουν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και συνεχίζουν να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο, δήλωσαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι η ψήφος τους θα καταμετράται στην κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να εντάσσονται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγές της Πειραιώς απαντώντας στη διαρροή αναφέρουν : «Με την παράδοση της συνείδησης των προθύμων, η κυβέρνηση γίνεται κουρελού και με τη βούλα. Αν κάτι ωστόσο πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια κοινοβουλευτικά χρονικά είναι ότι ανάμεσα στα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα μπορεί κανείς να βρει και δύο βουλευτές υβρίδια, καθώς οι κ.κ Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος ισχυρίζονται ότι θα ανήκουν ταυτοχρόνως και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ