ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Με το στυλό του Καμμένου υπέγραψε ο Τσίπρας στις Πρέσπες

Μητσοτάκης: Με το στυλό του Καμμένου υπέγραψε ο Τσίπρας στις Πρέσπες
EUROKINISSI/ΓΙANΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε εγρήγορση για τις εκλογικές μάχες που έρχονται, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους το κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Γιαννιτσά.

Ο πρόεδρος της Ν. Δ. εξέφρασε μάλιστα για μία ακόμη φορά την εκτίμηση ότι στις 26 Μαΐου θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε ότι «δυστυχώς χθες το βράδυ (σ.σ. Παρασκευή 08/02) με την ψήφο τους 153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν την τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στα Γιαννιτσά, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι βουλευτικές εκλογές θα σημάνουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως η σημερινή επίσκεψή του στη Μακεδονία έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 1912 είχε ξεκινήσει επικεφαλής σώματος εθελοντών από την Κρήτη για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς Πολέμους.

Νέος χρησμός Βούτση για την ημερομηνία των εκλογών

Δεν κερδίζει η κυβέρνηση από τα θετικά μέτρα - Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Η απάντηση του ΥΠΕΣ για τη σύμβαση με πρώην συνεργάτη της Χρυσοβελώνη

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή Συμφωνία και μερίδιο ευθύνης έχουν οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος. Για τον τ. υπουργό Εθνικής Άμυνας ειδικότερα, είπε ότι το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού, αλλά παρατήρησε ότι ο κ. Καμμένος έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ