Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Συμφωνείς ότι είναι σκευωρία η καταδίκη Γεωργιάδη;
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ψηλά κρατά τους τόνους μετά την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη το Μέγαρο Μαξίμου, στοχεύοντας ευθέως τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Πρωθυπουργικοί κύκλοι κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι καλύπτει τον Νίκο Γεωργιάδη σημειώνοντας πως «αντί να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, ξεχνώντας ότι είναι η ίδια η ΝΔ που φρόντισε να της προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά, μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης».

«Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη, που προέτρεπε τον κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την απολογία του ίδιου να ‘’καθίσει δύο τρεις μήνες’’ και να παραμείνει στο παρασκήνιο ‘’κανονικά’’ στη θέση του, όπως και έγινε» τονίζουν συμπληρώνοντας πως «φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και για αυτό το έγκλημα. Και να ζητάει φυσικά από τα φιλικά του Μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση».

«Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται την άποψη του Γραμματέα της ΝΔ και άλλων στελεχών του που κάνουν λόγο για ‘’σκευωρία’’;» διερωτώνται.

Διαβάστε επίσης