Παπαδημούλης: Ο Βέμπερ αναπαράγει τα fake news της ΝΔ
«Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, υποψήφιος του ΕΛΚ για πρόεδρος της Κομισιόν αναπαράγει τα fake news της ΝΔ» τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτησή του στο Twitter.
« Εκτός από υπερδεξιός, είναι και πλήρως ακατάλληλος για πρόεδρος της Κομισιόν. Δεν είναι τυχαίο ότι σε σχετική έρευνα, παίρνει μόνο 4%» σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης.
Σε άλλη ανάρτησή του, στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει, με αφορμή τη συζήτηση στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, ότι «η στροφή της ΕΕ στην ανάπτυξη, με εμβάθυνση της πολιτικής ενοποίησης και η απομόνωση των ακροδεξιών Όρμπαν-Σαλβίνι-Λεπέν που θέλουν την οπισθοδρόμηση και τη διάλυση της ΕΕ, κερδίζει έδαφος».
Προσθέτει ωστόσο, ότι «η ακροδεξιά παραμένει ισχυρή και μέσα στο ΕΛΚ και μέσα στη ΝΔ».
Διαβάστε επίσης
Κυπριακή ΑΟΖ: Τεράστιο το κέδρος για την Κύπρο από τη «φλέβα» φυσικού αερίου
Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στη Βάρκιζα: Το μωρό ήταν ολομόναχο για ώρες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπαδημούλης: Να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα
Δ. Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση γράφει τις πρώτες σελίδες στο νέο βιβλίο της μετα-μνημονιακής Ελλάδας
Στην τελική ευθεία για τη συνάντηση αγροτών - Μητσοτάκη την Δευτέρα: Οι κόκκινες γραμμές και η λίστα (vids)
09:40
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30
To ΗΒΟ Max και τα νέα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής TV και του video streaming
09:19
Τουλάχιστον 100 νεκροί από την επέμβαση των ΗΠΑ στο Καράκας - Οι 47 ήταν Βενεζουελάνοι στρατιωτικοί
09:10