ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές η εκδήλωση στο Γαλάτσι

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές η εκδήλωση στο Γαλάτσι
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ανατρέπεται ο σχεδιασμός της Κουμουνδούρου σύμφωνα με τον οποίο η ανακοίνωση των υπόλοιπων υποψηφίων ευρωβουλευτών θα γινόταν στην εκδήλωση του Σαββάτου, 6 Απριλίου, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Στο ΣΥΡΙΖΑ υπολόγιζαν να παρουσιαστεί ολόκληρο το ψηφοδέλτιο όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι εφικτό. Όχι γιατί υπάρχει δυστοκία αλλά διότι πρέπει να προηγηθεί και συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής η οποία και θα επικυρώσει όλες τις υποψηφιότητες μόλις αυτές κλείσουν. Αυτό προβλέπεται και από το καταστατικό του κόμματος ενώ το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το φιάσκο με την υποψηφιότητα Λοΐζου ολοένα και περισσότεροι έθεσαν το θέμα στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι υπόλοιποι περίπου 15 υποψήφιοι θα ανακοινωθούν σε δύο δόσεις με τους πρώτους να γίνονται γνωστοί την επόμενη εβδομάδα και να μένουν ελάχιστες εκκρεμότητες για τις αμέσως επόμενες μέρες.

Από την Κουμουνδούρου πάντως κρατούν χαμηλούς τόνους σχολιάζοντας πως δεν είχε τεθεί θέμα ανακοίνωσης όλου του ψηφοδελτίου στην εκδήλωση ενώ υποστηρίζουν πως η επικύρωση από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή είναι αυτονόητη προϋπόθεση.

Πληροφορίες θέλουν να είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεδρίασης της ΚΠΕ την εβδομάδα που διανύουμε όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ