Στη Βουλή η Άννα Ζαΐρη για την υπόθεση Πετσίτη

Αποδεκτό έγινε το αίτημα της ΝΔ να κληθεί προς ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Άννα Ζαΐρη προκειμένου να ενημερώσει για την υπόθεση Πετσίτη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου προσδιόρισε τη συνεδρίαση για μετά τις 15 Απριλίου, ενώ είναι χαρακτηριστική η φράση της πως θα αποδέχεται όλα τα αιτήματα, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. «Η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Στην προεκλογική περίοδο θα λέω σε όλα ναι, και τον Θεό να θέλετε, εγώ θα τον καλέσω». 

Η κ. Χριστοδουλοπούλου ήταν θετική και στο αίτημα να κληθεί προς ακρόαση και ο υπάλληλος που απομακρύνθηκε όταν – όπως ανέφεραν δημοσιεύματα- εντόπισε στοιχεία για την υπόθεση Πετσίτη.

«Στο θέμα Πετσίτη θα το πιείτε μέχρι τέλους το ποτήρι», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ που ζήτησε εν συνεχεία να κληθεί και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος. Η κ. Χριστοδουλοπούλου πρότεινε μετά την εξέταση της υπόθεσης Πετσίτη να κληθεί το ΕΣΡ προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα των fake news.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!