ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά ΕΡΤ: Χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεών μας

ΝΔ κατά ΕΡΤ: Χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεών μας
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την κάλυψη των όσων είπε σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ας γνωρίζουν τα πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας και οι προβοκάτορες κατασκευαστές των fake news, ότι από την επομένη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Έλληνες» τόνισε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αθανασίου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση της Novartis, ανέφερε στην ΕΡΤ ότι η μίζα εντάσσεται στα καθήκοντα του υπουργού και ως εκ τούτου οι τυχόν ποινικές ευθύνες των υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, έχουν παραγραφεί.

Με αφορμή την τοποθέτηση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, το Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε ότι «μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για τον σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis». Μάλιστα, κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για το εάν «υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ