ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο: Αθλιότητα χωρίς όρια

Μητσοτάκης για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο: Αθλιότητα χωρίς όρια
Πηγή:Eurokinissi

Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το σχόλιο του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτηση του στο Twitter χαρακτήρισε «φαύλο» τον Παύλο Πολάκη, ενώ στράφηκε και εναντίον του πρωθυπουργού. «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή, κ. Τσίπρα, που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ISTAGRAM

Είχαν προηγηθεί τα «πυρά» του Παύλου Πολάκη, προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο αναφορικά με την πρόσληψη του ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ. Ο κ. Πολάκης έψεξε την απόφαση του κ. Κυμπουρόπουλου να κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος να προσληφθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε γίνει ευρέως γνωστός στη χώρα το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.

«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο, όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ)», αναφέρει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του στο Facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ