ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σάκης Παπαδόπουλος έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ

Ο Σάκης Παπαδόπουλος έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ
https://www.cnn.gr/eidhseis/tag/25372/sakhs-papadopoylos

Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ «έσπασε» ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε χτες σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού και μίλησε για το αποτέλεσμα της κάλπης της 26ης Μαΐου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως η κυβέρνησή του τιμωρήθηκε από τον λαό για τις συμπεριφορές «ορισμένων στελεχών του».

«Υπάρχουν συμπεριφορές που πλήγωσαν. Δεν θέλω να τις κατονομάσω γιατί δεν είναι δίκαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε καταλήξει ότι οι επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές θα γίνονταν στη λήξη της συνταγματικής θητείας μας», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση δεν αγνόησε την ετυμηγορία του λαού.

Αναφορικά με την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως ο λόγος που αποδοκιμάστηκε στις κάλπες η κυβέρνηση είναι επειδή δεν κατάφερε να συγκροτήσει εγκαίρως ένα προοδευτικό μέτωπο που θα απαντούσε στις μεταμνημονιακές ανάγκες της κοινωνίας.

Σημείωσε δε πως η κυβέρνηση μέσα στα συνταγματικά πλαίσια αποφάσισε εθνικές εκλογές αλλά και την αλλαγή στη σύνθεση των Ανώτατων δικαστηρίων.

Μιλώντας για τις εθνικές εκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις εκλογές με «απόλυτη ψυχραιμία» και να αντιμετωπίσει το κάθε κόμμα για το πώς θέλει την Ελλάδα της νέες εποχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ