ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H «μπηχτή» Τσίπρα στην Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη και η αντίδραση της παρουσιάστριας

H «μπηχτή» Τσίπρα στην Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη και η αντίδραση της παρουσιάστριας
Γραφείο τύπου πρωθυπουργού

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Τρίτης, σπάζοντας το εμπάργκο που είχε ο ίδιος επιβάλει κατά του σταθμού, για μια εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη.

Απέναντί του η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσσιώνη και ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς.

Ερωτηθείς για το νέο Ποινικό Κώδικα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως «ο ποινικός κώδικας προβλέπει την αύξηση του χρόνου για τους ισοβίτες». Πρόσθεσε δε πως «κακώς παρουσιάζεται ότι η κυβέρνηση θέλει να αποφυλακίσει τον Γιωτόπουλο, τον Κουφοντίνα ή τα άλλα μέλη της 17Ν».

Μάλιστα άφησε αιχμές κατά της Σίας Κοσιώνη, κατηγορώντας την ότι αναπαράγει fake news και κάνει αντιπολίτευση, ενώ καταλαβαίνει και σέβεται πως έχει πλέον "οικογενειακή σχέση" με άνθρωπο (σ.σ. τον Κώστα Μπακογιάννη) που έχει χάσει τον πατέρα του (σ.σ. Παύλο Μπακογιάννη) από τρομοκρατική επίθεση της 17 Ν.

«Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος» απάντησε αρχικά η Σία Κοσιώνη, προσθέτοντας: "Μην μου καταλογίζετε υπερβολικό συναίσθημα", αλλά και "είστε υπερευαίσθητος με την ευαισθησία των άλλων".

"Επιτρέψτε μου να είμαι και εγώ λίγο ευαίσθητος. Μόνο εσείς θα είστε; Τόση ώρα αξιολογείτε και κρίνετε. Να μην κάνω και εγώ μια αξιολόγηση;" ανταπάντησε ο Τσίπρας.

Δείτε τα βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ