ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι προθέσεις Μητσοτάκη για το ραντεβού με τον Τσίπρα

Οι προθέσεις Μητσοτάκη για το ραντεβού με τον Τσίπρα
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σήμερα θα ανακοινωθούν, εκτός απροόπτου, οι Αντιπρόεδροι της ΝΔ και σύμφωνα με πληροφορίες, τις θέσεις αυτές θα αναλάβουν οι κκ. Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, εκτός αν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ πηγαίνει σε αυτή τη συνάντηση διατεθημένος να ξεκαθαρίσει στον Πρωθυπουργό πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συναίνεσης στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί και θα τον καταστήσει αποκλειστικά υπεύθυνο για την πορεία που έχει πάρει η χώρα.

Στη συνάντηση μάλιστα αναμένεται να του παρουσιάσει τις δικές του θέσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος και θα ζητήσει τη δική του στήριξη.

Μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν και οι τοποθετήσεις των νέων τομεαρχών με τον Χρήστο Σταϊκούρα να αναλαμβάνει τον τομέα των Οικονομικών και την Ντόρα Μπακογιάννη τον τομέα των Εξωτερικών και της Αμυνας.

Από εκεί και πέρα, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη αναζητούν ήδη χώρους που θα στεγάσουν τα νέα γραφεία του κόμματος και η εντολή του Προέδρου είναι αυτά να βρίσκονται σε μια γενικά υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ