ΔΕΘ 2019: Στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» ο Μητσοτάκης
Τα έργα αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Αλεξάντερ Ζινέλι, ο οποίος και τον ξενάγησε στους δύο ορόφους του εργοταξίου και τον ενημέρωσε εκτενώς για την πρόοδο των έργων.
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους της εταιρείας συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους -στο δεύτερο όροφο της οικοδομής- για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου.
Ο σχεδιασμός που υλοποιείται ήδη προβλέπει ότι μέσα από δύο πεζογέφυρες θα γίνει η σύνδεση του παλιού με το νέο κτίριο και θα υπάρχει κοινός χώρος αφίξεων και κοινός χώρος αναχωρήσεων.
Η ολοκλήρωση των έργων αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.
SPONSORED
Χαρπαντίδης: Πώς η Ελλάδα σταμάτησε να είναι το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης στα παράνομα τσιγάρα
08:44
Ο Δημήτρης Μακαλιάς Επί Σκηνής: «Το λατρεύω που μεγαλώνω, δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο»
08:30
Ο Αραγτσί καλεί τον Λιβανέζο πρόεδρο να σώσει τη χώρα του «από τον πραγματικό της εχθρό»
08:23
Γιατί δύο άνθρωποι μπορούν να απορροφούν διαφορετικές θερμίδες από το ίδιο γεύμα
08:15