ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Μπορούν Τσίπρας και Πολάκης να λένε ότι τα πήραμε και δεν μπορώ εγώ;

Γεωργιάδης: Μπορούν Τσίπρας και Πολάκης να λένε ότι τα πήραμε και δεν μπορώ εγώ;
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε πρωινή του συνέντευξη.

«Μετά από αυτήν τη δήλωση επί τέσσερις μέρες ο Τσίπρας έλεγε να αποκαλύψω ποιοι πολιτικοί χρηματίζονται», είπε ο υπουργός, αναφερόμενος στα όσα είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τη Novartis και σημείωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός θα πρέπει να «υποστεί τις συνέπειες».

«Η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε την τιμολόγηση των φαρμάκων, με τρόπο που ωφελήθηκαν οι εταιρείες και δεν έβγαλαν τις τιμές γιατί θα έβλεπε ο λαός πόσο μεγάλες ήταν οι αυξήσεις», κατήγγειλε ο κ. Γεωργιάδης μέσω του ΑΝΤ1 και προσέθεσε: «Αν μπορεί ο Πολάκης και ο Τσίπρας μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε ότι τα πήραμε, εγώ δεν μπορώ; Αυτοί μπορούν κι εγώ δεν μπορώ;»

«...θα είχα πάει στον εισαγγελέα»: Απάντηση Γεωργιάδη για τα περί χρηματισμού Τσίπρα - Πολάκη

«Εγώ θα είμαι στα μανταλάκια με το ‘άκουσα’ και το ‘πιστεύω’ και εκείνος δε θα ελεγχθεί;», συνέχισε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έβαλε «τη χυδαιότητα στην πολιτική ζωή με τους ψευδομάρτυρες». Οπότε θα πρέπει «να είναι έτοιμοι να τα υποστούν όλα», συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό πως γνώριζε τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και εξήγησε (επί αυτού) πως όταν ακούστηκαν τα ονόματά τους κατά τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν την ιδιότητά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ