ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Θα τελειώσουμε οριστικά με το πρόβλημα της εγχώριας ελληνικής τρομοκρατίας

Μητσοτάκης: Θα τελειώσουμε οριστικά με το πρόβλημα της εγχώριας ελληνικής τρομοκρατίας
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τα συγχαρητήριά του στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Αττική εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από την μεγάλη επιχείρηση που διοργανώθηκε το Σάββατο το πρωί.

«Θέλω να συγχαρώ την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την πολύ μεγάλη επιτυχία. Να επαναλάβω, για άλλη μια φορά, τη δέσμευσή μου ότι θα τελειώσουμε οριστικά και αμετάκλητα με το πρόβλημα της εγχώριας ελληνικής τρομοκρατίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς της αστυνομίας έγινε γνωστό πως η Αντιτρομοκρατική προχώρησε σε τρεις συλλήψεις – δύο ανδρών και μιας γυναίκας.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις, κατοχή εκρηκτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία ενώ η γυναίκα κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μέχρι στιγμής, έχουν διενεργηθεί 13 κατ΄ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί και 15 άτομα ενώ έχει κατασχεθεί σημαντικός όπλων και εκρηκτικών.

Την ίδια ώρα οι Αρχές, αναζητούν γνωστό αντιεξουσιαστή ο οποίος ήταν ο βασικός διαχειριστής της κατάληψης στα Εξάρχεια Gare, στην οποία είχε κάνει δύο φορές επιχείρηση ανακατάληψης η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ