Παππάς: Ο Μητσοτάκης τελειώνει οποιαδήποτε προστασία της πρώτης κατοικίας
Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε την Τρίτη ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα και τα όσα είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για το ζήτημα αυτό, ο κ. Παππάς είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης τελειώνει οποιαδήποτε προστασία της πρώτης κατοικίας».
Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «καμία διαστρέβλωση δήλωσης δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι χιλιάδες εξώσεις εν αναμονή».
Εξάλλου, συμπλήρωσε ότι «οι πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, δεν είναι μπαταχτσήδες».
«Το καταστροφικό σχέδιο της ΝΔ για την πρώτη κατοικία, θα βρει απέναντι του ένα μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, θα βρει απέναντί του όλη την κοινωνία», συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς.
Διαρροή αερίου στον Πειραιά: Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι που είχαν εκκενώσει
19:55
Από τον καύσωνα, στις καταιγίδες: Από την Ορεστιάδα ξεκίνησαν τα πρώτα καλοκαιρινά μπουρίνια
19:43
Παπαθανάσης: Νέα δάνεια 330 εκατ. για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
19:35
Το «αντίο» της Φίνος Φιλμ στη Μαίρη Λίντα: «Μια φωνή που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι»
19:24