ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός - Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του για γιατρούς και νοσηλευτές

Κορωνοϊός - Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του για γιατρούς και νοσηλευτές
ΙΝΤΙΜΕ/ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με την ανάρτηση μίας φωτογραφίας γιατρών και νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχαριστήσει κάθε γιατρό και νοσηλευτή που δίνει μάχη καθημερινά για την αντιμετώπιση της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας.

«Ο έπαινος ανήκει στον στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό. Σας ευχαριστούμε και Μένουμε Σπίτι» έγραψε στο Instagram ο κ. Μητσοτάκης.

mitsotakis

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από τη Λάρισα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

«Εμείς μένουμε εδώ για εσάς, εσείς μείνετε σπίτι για εμάς», ήταν το μήνυμά τους.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε κάνει tweet σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας αναφέροντας: «Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορωνοϊό».

«Από σήμερα ισχύει ο αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα. Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορωνοϊό. Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι» γράφει ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ