Συνάντηση Δένδια - Πάιατ για περιφερειακές εξελίξεις και πανδημία
Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η διμερής συνεργασία, οι περιφεριφερειακές εξελίξεις, καθώς και η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
Για συνάντηση, την οποία ανέμενε εδώ και καιρό έκανε λόγο ο Αμερικανός πρέσβης με ανάρτησή του στο Twitter.
Όπως σημείωσε ο κ. Πάιατ, υπήρξε «συντονισμός για μία ευρεία γκάμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος στην περιοχή -τη Λιβύη, τη Συρία, τα Βαλκάνια- τα επόμενα βήματα στον Στρατηγικό Διάλογο και τη συλλογική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού».
«Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη διπλωματία πρόσωπο με πρόσωπο με τους στενούς μας συμμάχους, καθώς μένουμε ασφαλείς», επισήμανε ο κ. Πάιατ.
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
02:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ: Ποιες υπηρεσίες καλύπτουν και πώς να τα αξιοποιήσετε
01:00
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Αναλυτικά οι δικαιούχοι και τα ποσά
00:30
Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 38χρονος δημοτικός σύμβουλος - Φέρεται να απαγχονίστηκε
23:59