ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης την Τρίτη: Με ποιους θα συναντηθεί

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης την Τρίτη: Με ποιους θα συναντηθεί
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προγραμματισμένη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί στις 11:00 το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αρχικά το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων «Μακεδονία», ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο δημαρχείο της πόλης, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Το πρόγραμμα των επαφών του κ. Μητσοτάκη θα συνεχιστεί με διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με:

  • το ΔΣ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ)
  • Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας για την παραχώρηση 760 στρεμμάτων από το ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό τη δημιουργία Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης
  • με το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δεμουρτζίδη Δημήτρη για την ανάπλαση του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά»,

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας (Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Παντελεήμονας»),

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «BETA CAE».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ