ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την προσφυγική κρίση συζήτησαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Αντζελίνα Τζολί

Για την προσφυγική κρίση συζήτησαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Αντζελίνα Τζολί
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Αντζελίνα Τζολί η οποία βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα.

Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος την Αντζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρθηκε στην προσφυγική κρίση, υπογραμμίζοντας την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ειδικά στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

2490190 copy

Νωρίτερα η ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό των προσφύγων που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στον Ελαιώνα.

final 3 copy

Η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ενημερώθηκε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φιλοξενούνται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Η Τζολί θα επισκεφτεί επιπλέον και τον καταυλισμό στην Ειδομένη, αλλά και τα Διαβατά.

Διαβάστε ακόμα:

Με τον Αλέξη Τσίπρα συναντάται η Αντζελίνα Τζολί

Επεισόδιο με φανατική θαυμάστρια της Αντζελίνα Τζολί έξω από το Μαξίμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ