Τσίπρας στην Κούβα: Μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου σε μία τόσο ιστορική στιγμή (pics)
Στην Κούβα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Φιντέλ Κάστρο.
Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε επικήδειο για τον ηγέτη της Κουβανικής Επανάστασης, στην πλατεία της Επανάστασης στην Αβάνα λέγοντας, μεταξύ άλλων:
«Αποχαιρετούμε ένα παγκόσμιο σύμβολο αγώνα και αντίστασης που με το παράδειγμά του ενέπνευσε τους αγώνες των λαών σε ολόκληρο τον κόσμο».
«Ήταν μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου σε μία τόσο ιστορική στιγμή, εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό. Ο Φιντέλ θα βρίσκεται για πάντα στη φλόγα της αντίστασης των καταπιεσμένων που διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter.
Χιλιάδες Κουβανοί βρέθηκαν στην πλατεία της Επανάστασης για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Φιντέλ Κάστρο. Κρατώντας σημαίες της Κούβας και φωτογραφίες του παρακολούθησαν την τελετή προς τιμήν του και τις ομιλίες των πολιτικών που έδωσαν το «παρών».





Δήμος Αθηναίων: Απομακρύνθηκαν 240 τραπεζοκαθίσματα σε 13 επιχειρησιακές δράσεις
12:39
Εικόνες αποκάλυψης στη Ρωσία: Εκατομμύρια ακρίδες σκοτείνιασαν τον ουρανό
12:30
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 42χρονο μοτοσικλετιστή στη Μύκονο
12:20
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Πλήθος κόσμου στο Α' Νεκροταφείο
12:11