ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός ορίων η κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη

Εκτός ορίων η κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη
EUROKINISSI

Εκτός ορίων βγήκε η κόντρα Γεωργιάδη- Πολάκη στη Βουλή με τους δυο τους να ανταλλάσσουν βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη «γαϊδούρι» και «κότα λειράτη» και εκείνος απάντησε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει γίνει «σκυλί του Σόιμπλε», ενώ βρίσκεται εκτεθειμένος για «ραβασάκια» του ίδιου και της συζύγου που αφορούν προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές Γεωργιάδη στην απόφαση του δημοψηφίσματος που το «όχι» έγινε «ναι», όπως είπε. Αναρωτήθηκε τι θα κάνει «αυτός ο λεβέντης Κρητίκαρος» που είναι «κότα λειράτη» αν έρθουν κι άλλα μέτρα, αν παραιτηθεί ή αν θελήσει να «κρατήσει την καρεκλίτσα του».

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη που κάλεσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να τον «κοιτάξει βαθιά στα μάτια» και να απαντήσει «αν κοιμάται τα βράδια» που άφησε τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους. «Εμείς δεν γλύψαμε εκεί που φτύναμε και δεν προσκυνήσαμε, εσύ έγινε μνημονιακότερος των μνημονιακών και «σκυλί του Σόιμπλε».

«Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια, δεν με βαστάει κανένας, εσένα σε βαστούν δύο για τα ραβασάκια τα δικά σου και της γυναίκας σου για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ... Άλλοι παπάδες ήρθανε και άλλα χαρτιά βαστούν;», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντήσει εάν είναι με την κυβέρνηση ή τον Σόιμπλε.

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη που του ζήτησε να παρουσιάσει τα «ραβασάκια» στη Βουλή διαφορετικά θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία, ψεύτη, θρασύδειλε απατεώνα... Θα φέρεις εδώ τα χαρτάκια παλιοψεύταρε Κρητίκαρε... Γαϊδούρι... Με την τιμή και την υπόληψή μου δεν παίζει κανένας... Κότα λειράτη, φέρε τα ραβασάκια τώρα...

Στην άγρια κόντρα παρενέβη κι ο Μάριος Σαλμάς στον οποίο αναφέρθηκε ο Παύλος Πολάκης, αποκαλώντας τον αναπληρωτή υπουργό «πουλακίδα». Όπως είπε «στα Σφακιά υπάρχουν άνδρες και μια πουλακίδα που λέγεται Πολάκης».

Ο Παύλος Πολάκης επέμεινε ότι έχει στα χέρια του τα απαραίτητα στοιχεία, καθώς δεν πετά κουβέντες στον αέρα και αναφέρθηκε σε μια υπάλληλο στο γραφείο του τότε υπουργού Υγείας που διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ. «Οι πομπές σας βγαίνουν στη φόρα», είπε προς τα έδρανα της ΝΔ και τους Αδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά. «Θα σε κλείσω φυλακή», φώναζε ο Μάριος Σαλμάς.

Διαβάστε επίσης:

«Μπαρούτι» στη Βουλή για τις εξαγγελίες Τσίπρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ