ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδ. Γεωργιάδης για τον Π. Πολάκη: Ζητάω συγγνώμη από τα... γαϊδούρια

Ο Άδ. Γεωργιάδης για τον Π. Πολάκη: Ζητάω συγγνώμη από τα... γαϊδούρια
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στον καβγά που είχε την Πέμπτη στη Βουλή, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι «ο Πολάκης δεν καταλαβαίνει από ευγένεια»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «στο Κοινοβούλιο πρέπει να εκφραζόμαστε κοσμίως», ωστόσο, πρόσθεσε ότι όταν κάνει κάποιος ένα χτύπημα τέτοιου μεγέθους, όπως έκανε ο Πολάκης, «ο οποίος όχι μόνο με συκοφάντησε αλλά έμπλεξε και τη σύζυγό μου, πώς θα αντιδρούσα; Πρέπει να υπάρχουν όρια».

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, δεν είχε πάει ποτέ στο υπουργείο Υγείας και ότι «δεν ξέρει καν τι είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ».

«Δεν έπρεπε να πω τον Πολάκη "γαϊδούρι", μου είναι συμπαθέστατα τα γαϊδούρια, δεν ήθελα να τα θίξω. Τους ζητώ συγγνώμη», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.

«Η ΝΔ δεν ψήφισε να μην πάρει ο κόσμος το επίδομα, αλλά κατά του τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα», δήλωσε σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης, σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ονομαστική ψηφοφορία για το «πακέτο Τσίπρα», σημειώνοντας πως «τον Τσίπρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει ψευτοτσαμπουκά για να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις».

«Η στρατηγική που ακολουθεί ο Τσίπρας να συγκρούεται συνεχώς με τους θεσμούς, αυξάνει το κόστος για τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «η τρόικα έφυγε από την Αθήνα, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος και χωρίς να κλείσει η αξιολόγηση» και παράλληλα εκτίμησε πως «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει με τον Τσίπρα πρωθυπουργό».

Διαβάστε επίσης:

Η σκληρή απάντηση της συζύγου του Άδ. Γεωργιάδη στον Π. Πολάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ